Čišćenje snega cena

Čišćenje Snega

Čišćenje snega cena – najčešća je briga građana u zavejanim zimskim danima. Kako nam se bliži zima, stižu nam hladniji dani i, naravno, sneg.

Sneg je najveća dečja radost u zimskom periodu, ali je ujedno i najveća briga odraslih.

Neprohodni putevi, klizave staze i opasne ledenice predstavljaju ozbiljne prepreke za funkcionisanje svakodnevnog života.

Čišćenje snega ne mora biti opterećenje

Iako se od snega može napraviti kreativna kućica, tobogan i čovečuljak od snega, zvani sneško, on zna predstavljati i veliku prepreku i brigu.

U zavisnosti od potreba i situacija, sneg se može očistiti ručno i mašinski.

Ručno čišćenje snega se najčešće obavlja na mestima gde je mašinsko čišćenje snega otežano, kao što su trotoari, stepeništa, prilazi, uske staze.

Mašinsko čišćenje snega se obavlja uz pomoć grtalica i mašina za efikasno uklanjanje snega, i najčešće se sprovodi na putevima i, uopšteno, na velikim površinama.

Kada napada mnogo snega, putevi postanu neprohodni, klizavi i postaju opasni za saobraćaj. Kako bi se mogućnosti za saobraćajnim nezgodama svele na minimum, potrebno je sav taj sneg očistiti s puteva.

Preporuke građanima tokom snežnih oluja su da ograniče putovanja i ako su u mogućnosti, iste odlože.

Kada se putevi očiste i prospe se so, prohodnost je veća i šansa za saobraćajnim nezgodama se znatno smanjuje.

Kada se čiste ulice u naseljenim mestima, posao se odradi najefikasnije ukoliko su vozila parkirana na prilazu, u garaži, ili barem van puta. Vozila koja su parkirana na kolovozu ometaju efikasnost i brzinu akcije uklanjanja snega. Takođe je dobro obratiti dodatnu pažnju na mesto parkiranja, jer se vozila parkirana na nedozvoljenim mestima mogu i moraju ukolniti.

Ručno Čišćenje Snega

Kamion za bacanje soli se koristi kako bi se izbegla klizavost puta i kako bi se sneg brže otopio. Ukoliko se na putu nađete iza kamiona za bacanje soli tokom radnje, držite dodatno odstojanje od zadnjeg dela kamiona kako bi izbegli udaranje soli u vaše vozilo tokom vožnje.

Kvalitetno čišćenje snega cena minimalna

Ručno čišćenje snega se obavlja na manjim površinama i uz pomoć lopata za čišćenje snega.

U domaćinstvu su uglavnom mlađi članovi zaduženi za uklanjanje snega sa prilaza i trotoara ispred kuće. Ali kada u domaćinstvu ima samo starijih osoba, tu nastupa uslužno čišćenje snega.

U selima se neretko angažuju mladi ljudi i pristižu u pomoć starijima koji nisu u mogućnosti da svoje prilaze očiste od snega. Ova dobrovoljna i velikodušna akcija mnogima daje mogućnost da nastave svoje svakodnevne obaveze, čak i u zimskim, snežnim danima.

Kada nastupi snežna oluja, ona sa sobom donosi mnoge prepreke. Nakon oluje ostaje mnogo zavejanih puteva, snežnih ledenica na krovovima, fasadama i prozorima.

Ledenice se formiraju često tokom oštrih tima i u velikim količinama, te predstavljaju opasnost za živote i imovinu. Ledenice su oštrih vrhova i mogu da povrede nekog pri padu ukoliko se ne uklone na vreme.

Za uklanjanje ledenica se koriste specijalne opreme i sprovode ih obučeni, profesionalni ljudi.

Najčešće se ledenice sa krovova i prozora uklanjaju uz pomoć pare. Ovaj način otopljavanja ledenica je bezbedniji u odnosu na prirodno topljenje ledenica. Ovom prilikom se teren obezbeđuje od mogućnih prolaznika, samim tim se verovatnoća za povredom svodi na minimum.

Čišćenje snega cena – odlučujući faktor za olakšavanje života tokom snežnih dana.

Uslužno čišćenje snega ne mora da košta mnogo da bi posao bio kvalitetno odrađen.

Čišćenje Snega bagerom

Uz proverene, profesionalne i stručne ljude, čišćenje snega može biti jeftino, pritom i efikasno urađeno.

Kako bi u snežnim, zimskim danima u potpunosti uživali, najbolja odluka je prepustiti čiščenje snega profesionalnim, poverljivim i marljivim ljudima.

Čišćenje snega cena – Najbolja usluga po najpovoljnijoj ceni

Kvalitetna oprema, dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su sigurnost dobro obavljenog posla.

Kompanija BeoControl uspešno olakšava zimske dane svojim klijentima uslužnim čišćenjem snega ručno ili mašinski.

Nemojte žrtvovati zdravlje i rizikovati nezgodu – čišćenje snega cena najpovoljnija u državi!

Kako bi dokazali svoju velikodušnost tokom zimskih nepogoda, kompanija BeoControl svojim stalnim klijentima nudi dodatne popuste, kao i posebne pogodnosti vrtićima, školama, obdaništima, staračkim domovima...

BEOCONTROL LOGISTIC

Vojni put 274b, 11283 Beograd, Srbija

Kontakt

Beograd

Vojni put 274b

Telefon: + 381 11 210 60 00

Mob: +381 69 114 00 00

E-mail: beograd@ciscenjesnega.com

Niš

Radoja Dakića 51

Mob: +381 64 436 79 15

Telefon: + 381 11 210 60 00

Telefon: +381 18 549 900

E-mail: nis@ciscenjesnega.com

Ostale usluge

Mašinsko čišćenje snega

Za mašinsko čišćenje snega sa velikih površina posedujemo kompletnu mehanizaciju i opremu potrebnu da se posao obavi brzo i efikasno.

Uklanjanje ledenica

Dostupna Vam je profesionalna usluga uklanjanja ledenica sa krovova, prozora, fasada.

Čišćenje snega sa krovova

Čišćenje snega sa krovova za stambene zgrade ili poslovne objekte koje redovno održavamo, nudimo u toku čitave zimske sezone.

Odnošenje snega

Pored usluge čišćenja snega omogućavamo i odnošenje snega specijalizovanim kamionima, bez obzira o kojoj količini snega je reč.