Ručno čišćenje snega


Usluga ručnog čišćenja snega podrazumeva efikasno čišćenje na mestima gde se ne može prići mašinama kao što su uske staze, trotoari, stepeništa, prilazi, kapije, garaže ili rampe.

Ukoliko je potrebno, moguće je angažovanje mehanizacije, kao i posipanje soli i emulzija, stresanje snega sa četinara, klupa i žive ograde. Posipanje se, u zavisnosti od količine posla, obavlja ručno i mašinski.

Pored standardnog ručnog uklanjanja snega uz pomoć lopata, posedujemo i ručne grtalice za sneg sa točkićima i ojačanjima.


Izrađene su od visoko kvalitetnih materijala, sa ojačanim delom za zahvatanje snega, a koje su namenjene za jednu ili dve osobe. Konstrukcija grtalice za sneg omogućava da natovarite i odstranite veliku količinu snega.

BEOCONTROL LOGISTIC

Vojni put 274b, 11283 Beograd, Srbija

Kontakt

Beograd
Vojni put 274b
Telefon: + 381 11 210 60 00
Mob: +381 69 114 00 00
E-mail: beograd@ciscenjesnega.com
Niš
Radoja Dakića 51
Mob: +381 64 436 79 15
Telefon: +381 18 549 900
E-mail:nis@ciscenjesnega.com

Ostale usluge

Mašinsko čišćenje snega

Za mašinsko čišćenje snega sa velikih površina posedujemo kompletnu mehanizaciju i opremu potrebnu da se posao obavi brzo i efikasno.

Uklanjanje ledenica

Dostupna Vam je profesionalna usluga uklanjanja ledenica sa krovova, prozora, fasada.

Čišćenje snega sa krovova

Čišćenje snega sa krovova za stambene zgrade ili poslovne objekte koje redovno održavamo, nudimo u toku čitave zimske sezone.

Odnošenje snega

Pored usluge čišćenja snega omogućavamo i odnošenje snega specijalizovanim kamionima, bez obzira o kojoj količini snega je reč.