Čišćenje snega cena – Da se smrzneš!

Čišćenje snega cena – najčešća je briga građana u zavejanim zimskim danima. Kako nam se bliži zima, stižu nam hladniji dani i, naravno, sneg.

Sneg je najveća dečja radost u zimskom periodu, ali je ujedno i najveća briga odraslih.

Neprohodni putevi, klizave staze i opasne ledenice predstavljaju ozbiljne prepreke za funkcionisanje svakodnevnog života.

Čišćenje snega ne mora biti opterećenje

Iako se od snega može napraviti kreativna kućica, tobogan i čovečuljak od snega, zvani sneško, on zna predstavljati i veliku prepreku i brigu.

U zavisnosti od potreba i situacija, sneg se može očistiti ručno i mašinski.

Ručno čišćenje snega se najčešće obavlja na mestima gde je mašinsko čišćenje snega otežano, kao što su trotoari, stepeništa, prilazi, uske staze.

Mašinsko čišćenje snega se obavlja uz pomoć grtalica i mašina za efikasno uklanjanje snega, i najčešće se sprovodi na putevima i, uopšteno, na velikim površinama.

Kada napada mnogo snega, putevi postanu neprohodni, klizavi i postaju opasni za saobraćaj. Kako bi se mogućnosti za saobraćajnim nezgodama svele na minimum, potrebno je sav taj sneg očistiti s puteva.

Preporuke građanima tokom snežnih oluja su da ograniče putovanja i ako su u mogućnosti, iste odlože.

Kada se putevi očiste i prospe se so, prohodnost je veća i šansa za saobraćajnim nezgodama se znatno smanjuje.

Kada se čiste ulice u naseljenim mestima, posao se odradi najefikasnije ukoliko su vozila parkirana na prilazu, u garaži, ili barem van puta. Vozila koja su parkirana na kolovozu ometaju efikasnost i brzinu akcije uklanjanja snega. Takođe je dobro obratiti dodatnu pažnju na mesto parkiranja, jer se vozila parkirana na nedozvoljenim mestima mogu i moraju ukolniti.

Kamion za bacanje soli se koristi kako bi se izbegla klizavost puta i kako bi se sneg brže otopio. Ukoliko se na putu nađete iza kamiona za bacanje soli tokom radnje, držite dodatno odstojanje od zadnjeg dela kamiona kako bi izbegli udaranje soli u vaše vozilo tokom vožnje.

Kvalitetno čišćenje snega cena minimalna

Ručno čišćenje snega se obavlja na manjim površinama i uz pomoć lopata za čišćenje snega.

U domaćinstvu su uglavnom mlađi članovi zaduženi za uklanjanje snega sa prilaza i trotoara ispred kuće. Ali kada u domaćinstvu ima samo starijih osoba, tu nastupa uslužno čišćenje snega.

U selima se neretko angažuju mladi ljudi i pristižu u pomoć starijima koji nisu u mogućnosti da svoje prilaze očiste od snega. Ova dobrovoljna i velikodušna akcija mnogima daje mogućnost da nastave svoje svakodnevne obaveze, čak i u zimskim, snežnim danima.

Kada nastupi snežna oluja, ona sa sobom donosi mnoge prepreke. Nakon oluje ostaje mnogo zavejanih puteva, snežnih ledenica na krovovima, fasadama i prozorima.

Ledenice se formiraju često tokom oštrih tima i u velikim količinama, te predstavljaju opasnost za živote i imovinu.

Ledenice su oštrih vrhova i mogu da povrede nekog pri padu ukoliko se ne uklone na vreme.

Za uklanjanje ledenica se koriste specijalne opreme i sprovode ih obučeni, profesionalni ljudi.

Najčešće se ledenice sa krovova i prozora uklanjaju uz pomoć pare. Ovaj način otopljavanja ledenica je bezbedniji u odnosu na prirodno topljenje ledenica. Ovom prilikom se teren obezbeđuje od mogućnih prolaznika, samim tim se verovatnoća za povredom svodi na minimum.

Čišćenje snega cena – odlučujući faktor za olakšavanje života tokom snežnih dana.

Uslužno čišćenje snega ne mora da košta mnogo da bi posao bio kvalitetno odrađen.

Uz proverene, profesionalne i stručne ljude, čišćenje snega može biti jeftino, pritom i efikasno urađeno.

Kako bi u snežnim, zimskim danima u potpunosti uživali, najbolja odluka je prepustiti čiščenje snega profesionalnim, poverljivim i marljivim ljudima.

Čišćenje snega cena – Najbolja usluga po najpovoljnijoj ceni

Kvalitetna oprema, dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su sigurnost dobro obavljenog posla.

Kompanija BeoControl uspešno olakšava zimske dane svojim klijentima uslužnim čišćenjem snega ručno ili mašinski.

Nemojte žrtvovati zdravlje i rizikovati nezgodu – čišćenje snega cena najpovoljnija u državi!

Kako bi dokazali svoju velikodušnost tokom zimskih nepogoda, kompanija BeoControl svojim stalnim klijentima nudi dodatne popuste, kao i posebne pogodnosti vrtićima, školama, obdaništima, staračkim domovima...

 

BEOCONTROL LOGISTIC

Vojni put 274b, 11283 Beograd, Srbija

Kontakt

Beograd
Vojni put 274b
Telefon: + 381 11 210 60 00
Mob: +381 69 114 00 00
E-mail: beograd@ciscenjesnega.com
Niš
Radoja Dakića 51
Mob: +381 64 436 79 15
Telefon: +381 18 549 900
E-mail:nis@ciscenjesnega.com